Prezentare

Academia de Software

Academia de Software este o platformă educațională inițiată în 2010 de Essensys Software. Rezultatele pozitive obținute încă din primul an ne-au încurajat să continuăm acest program şi în anii următori. O mare parte din oamenii care au trecut prin Academie, au rămas să lucreze alături de noi și mulți dintre ei sunt acum team leaderi.

Am dezvoltat constant platforma astfel că în prezent, pe lângă modulul web, am adăugat și un track dedicat dezvoltării aplicațiilor mobile. Academia de Software se desfășoară concomitent în cele 3 birouri ale noastre din București și Brașov și este adresat studenţilor în ultimii ani şi absolvenţilor de facultăţi cu profil tehnic (Automatică şi Calculatoare, Matematică, Informatică, Electronică, Fizică, Cibernetică). Nu trebuie să ai experienţă de lucru anterioară, dar sunt necesare cunoştinţe de programare de bază.

Spunem că Academia este Primul tău job pentru că acest program nu este un job de vară sau un internship. Este un job full-time, care începe cu o perioadă de 2 luni de training și învățare aplicată. În acest timp vei învăța de la oameni cu experienţă cum să utilizezi cele mai noi tehnologii web sau mobile pentru a dezvolta aplicaţii de calitate. Printre tehnologiile pe care le vei învăţa sunt: C#, .Net Framework Core, ASP.NET MVC Core, Entity Framework Core, SQL Server, JavaScript, React JS, Redux, Swift, Kotlin.

Perioada de training se încheie cu o evaluare în urma căreia decidem cine rămâne în echipă să lucreze alături de noi.

La finalul trainingului vei avea o bază solidă de cunoştinţe în programare și vei fi pregătit să lucrezi în cadrul unei echipe de dezvoltare. Vei fi alocat imediat în una dintre echipele noastre, iar ca dezvoltator junior vei participa în proiecte interesante şi complexe cu aplicabilitate în diverse industrii.

Facts

0
generații
0+
aplicanți
0
juniori admiși
0
sunt și acum in echipă
0
team leaderi