Echipă

Essensys Technology

Essensys Technology este un grup de companii fondat în 2022 prin fuziunea Essensys Software și mReady. Suntem o echipă dinamică și profesionistă de dezvoltatori software și o organizație bazată pe încredere, verticalitate și determinare. Oamenii cu care lucrăm sunt printre cei mai buni din industrie, de aceea avem abilităţile necesare să oferim clienților noștri soluţii de înaltă calitate, la timp şi în bugetul prevăzut.

Aici vei găsi un mediu de lucru agil, care încurajează inițiativele proprii și inovația. Avem două birouri în București și unul în Brașov, toate cu o atmosferă deschisă şi relaxată. Ne place să petrecem timp împreună, ceea ce înseamnă că vom găsi întotdeauna o scuză pentru un campionat de ping-pong sau o seară de boardgames după birou.

Essensys este un furnizor premium de soluții software și servicii end-to-end. Pe lângă web, cloud și mobile, portofoliul nostru de servicii include și GIS, o îmbinare strategică de competențe tehnice care ne oferă o poziție privilegiată în piață. Compania a fost fondată în 2005 și în cei peste 18 ani de experiență pe piața internă și internațională de software am colaborat cu unele dintre cele mai importante organizații din România și din lume pentru a produce soluții ce combină gândirea creativă cu experiența tehnică și suntem mândri să le oferim partenerilor noștri soluții eficiente, intuitive și sigure. Portofoliul nostru include diverse proiecte la scară largă, pentru clienți precum Microsoft, Xerox, ING, BCR, Reuters, KPMG, Weir Minerals, Decathlon, Banca Mondială sau OSCE, pentru a numi doar câțiva.

mReady este printre primele și cele mai apreciate companii din România din sectorul dezvoltării aplicațiilor mobile. În cei peste 11 ani de activitate, mReady s-a bucurat de o largă recunoaștere, fiind premiată cu numeroase distincții de nivel intern și internațional și a construit un portofoliu sonor care numără clienți ca Engie, Veolia, 7Card, Radio ZU, Carrefour, WWF sau GreenPeace.