Desfăşurare şi calendar

1
RECRUTARE
MARTIE – IUNIE

Cerințe

  • Absolvent sau student în ultimul an al unei facultăți tehnice, adică o facultate în care matematica era disciplină de bază;
  • Minime cunoștințe tehnice, adică să ai noțiuni de OOP, structuri de date și să cunoști la un nivel rezonabil un limbaj de programare OO (C++,
    C#, Java);
  • Cunoștințe foarte bune de limba engleză;
  • Certificări tehnice (de exemplu, Microsoft – avantaj);
  • Premii la concursuri de informatică sau proiecte personale ce țin de domeniul IT (avantaj);
  • Simțul umorului (mare avantaj).

Poţi aplica cu un CV pe site-ul Academiei. După ce analizăm CV-ul tău, te vom contacta telefonic pentru a-ți prezenta pe scurt compania.

Ulterior vei primi un test preliminar, iar ultimul pas va fi un interviu, la sediul nostru, care include o serie de întrebări de cunoaştere, algoritmică şi probleme de logică. Acest interviu durează aproximativ o ora jumatate.

În funcție de rezultatul interviului, te vom invita pentru a-ţi face o ofertă concretă de colaborare.

 

2
TRAINING
IULIE – AUGUST

Programul de training începe la 1 iulie și constă într-o serie de cursuri desfăşurate în paralel cu dezvoltarea unei aplicaţii software reale.

Cursurile sunt ţinute de colegii noştri seniori cu multă experienţă reală în utilizarea tehnologiilor respective. Cei mai mulţi dintre ei au susţinut cursuri şi în anii anteriori în cadrul programelor din Academia de Software. Astfel, ai şansa de a beneficia de cunoştinţele şi experienţa practică acumulate de ei în coordonarea unor proiecte critice pentru clienţii noştri. În acest fel vei învăţa nu numai partea teoretică a tehnologiei, dar şi diverse trucuri şi bune practici de utilizare a tehnologiei, pe care nu le poţi afla decât din experienţă.

În paralel cu modulele teoretice, vei dezvolta un proiect software şi vei aplica noţiunile învăţate la cursuri. Proiectul este gândit astfel încât să simuleze cât mai realist posibil condiţiile, constrângerile şi problemele care apar în dezvoltarea unui proiect software real.

Pe parcursul dezvoltării proiectului, instructorii de curs și mentorii te vor îndruma în scrierea codului şi te vor ajuta să depăşeşti problemele tehnice pe care le vei întâmpina. De asemenea, aceştia vor participa la review-uri de cod din care vei putea învăţa foarte multe noţiuni utile.

În cele 2 luni de program vei avea un calculator dedicat, cu licenţe pentru toate aplicaţiile şi software-ul de care vei avea nevoie. De asemenea, vei avea acces la biblioteca noastră electronică, dar, cel mai valoros lucru, vei avea acces la oameni cu foarte multă experienţă de la care vei putea învăţa şi cu care vei lămuri tot ceea ce nu înţelegi.

3
DEZVOLTATOR JUNIOR
ÎNCEPÂND CU SEPTEMBRIE

Intenţia noastră este ca la finalul Academiei de Software toţi participanţii să ne devină colegi. Astfel, la finalizarea celor 2 luni ale trainingului va exista o evaluare a fiecărui participant şi a fiecărui proiect dezvoltat. Evaluarea este foarte transparentă şi se concentrează, în principal, pe rezultatele proiectului, respectiv pe cât de bine este dezvoltată aplicaţia.

La finalizarea trainingului vei începe să lucrezi ca dezvoltator junior (sau junior software engineer) în cadrul unei echipe. Felicitări! De abia acum începe cu adevărat perioada de învăţare şi distracţia. Dacă eşti cu adevărat pasionat de ceea ce faci, suntem siguri că vei reuşi să ajungi aici!

Ca dezvoltator junior vei începe să lucrezi la un proiect real, alături de cei care ţi-au fost mentori în timpul trainingului şi vei avea şansa de a pune în practică tot ce ai învăţat în aceste luni. Vei fi parte din proiecte interesante şi complexe, cu aplicabilitate în diverse industrii.

Succes!