Recomandări

"Academia de Software a fost primul loc unde am învățat foarte multe lucruri noi care m-au ajutat să înțeleg ceea ce înseamnă programarea pe bune. Am învățat ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect de la zero. Academia este locul perfect pentru startul carierei ca viitor programator."

Alex I.

"Când am aflat prima dată despre Academia de Software, nu știam exact cum o să decurgă lucrurile în acest proiect. Când am început, inițial erau cateva noțiuni care îmi erau deja cunoscute, dar apoi au început să apară din ce în ce mai multe informații care erau noi, și devenea din ce în ce mai interesant, mai ales că după fiecare modul trebuia să punem și în practică acele noțiuni învățate, atât în exerciții de învățare a acelor noțiuni, cât și în proiectul final. În concluzie, în Academia de Software, am acumulat multe noțiuni care m-au ajutat și mă ajută în continuare."

Andrei
aplică acum

"Academia este o experiență axată pe învățare și maturizare profesională. Procesul de învățare este foarte bine structurat pe o latură tehnică - prezentarea tehnologiilor .NET și una practică – modul de a înțelege pattern-uri, arhitecturi și o gândire clară pentru dezvoltarea unei aplicații. Toate aceste cunoștințe au format baza necesară pentru a dezvolta un proiect de dimensiuni mari, practic și fun de realizat. Iar acest proiect reprezintă doar vârful iceberg-ului pentru toată dezvoltarea profesionala de pe parcursul Academiei."

Alexandru

"Am inceput programul având doar o vagă idee despre ce înseamnă să programezi în 'lumea reală'. După două luni pot să afirm că Academia a fost cea mai benefică experiență deoarece am învățat să realizez un produs software funcțional, pornind de la specificații și dezvoltând nivel cu nivel, până la interfața cu utilizatorul. Pe lângă suita de tehnologii predate, am descoperit cât de important este să continui să înveți și cât de captivantă și plină de provocări este profesia de programator. Recomand Academia de Software oricui vrea o pregătire serioasă și practică. Este un program bine construit și care merită efortul."

Nicolai
aplică acum

"Academia este o experiență pe care aș repeta-o oricând! Spun asta deoarece simt că pe toată durata programului am evoluat enorm, în fiecare zi am învățat câte ceva nou și am avut parte de provocări în permanență. Este locul ideal în care un student/proaspăt absolvent poate deveni "Programator" în adevăratul sens al cuvântului, singura condiție care trebuie îndeplinită este aceea de a fi deschis la tot ce e in jur.

Aici a fost primul loc în care mi s-a spus: "Greșește! E ok să greșești!". Și am greșit...Dar am avut parte în mod constant de feedback și de review-uri cât se poate de precise și am învățat ce anume am greșit și cum pot repara greșeala respectivă."

Maria

"Pentru mine a fost o experiență minunată unde am învățat multe lucruri pe care nu le știam și pe care le-am aplicat în proiectul de la finalul Academiei de Software."

Mihăiță
aplică acum

"Pentru mine Academia de Software a fost prima experiență reală ca programator, primul proiect real la care am luat parte. Practic, am început cu nicio idee concretă despre cum decurge realizarea unui proiect de proporții mari, de la planificare și până la stilizat produsul final. Am avut ocazia să învăț și să lucrez cu tehnologii noi, să îmi testez receptivitatea și eficiența și să îmi dau seama că e ceea ce îmi doresc cu adevărat să fac

Zilelor de studiu individual nu le-am acordat la început prea mare atenție, dar mai târziu am ajuns să le înțeleg rostul. Si cred că dacă eram puși de la început într-o situație în care să vedem că fără toate cunoștințele despre o tehnologie nu putem merge mai departe, am fi profitat mai mult de aceste zile. Profesorii și mentorii (cu rabdare infinită) au fost grozavi și au făcut din Academie cea mai interesantă experiență de până acum."

Bogdan

"Academia pentru mine a fost o experiență foarte plăcută unde am învățat multe lucruri noi. Au fost foarte multe informații de asimilat într-o perioadă scurtă dar faptul că au fost aplicate în dezvoltarea unui proiect a ajutat mult. Pentru mine a fost primul contact cu lumea ‘reală’, cum să realizezi un proiect plecând de la niște specificații, la design-ul unei baze de date și până la interfața grafică."

Răzvan
aplică acum

"Cand am citit prima dată despre Academia de Software și am aplicat nu știam ce să cred și la ce să mă aștept. După ce am început, câteva zile am fost sceptic cu privire la ce o să facem, cât de adevărate erau lucrurile pe care le citisem pe site și pe care le auzisem, dar în același timp eram foarte entuziasmat, era ceva diferit pentru mine. Apoi am început să îmi dau seama că ceea ce urma să se întâmple va fi o experiență unică. Și așa a și fost. Ca orice lucru în viață, are părți bune și părți mai puțin bune. Cel mai mare avantaj pe care eu l-am văzut este acela că pe durata academiei am acumulat multe cunoștințe, am învățat chestii noi și folositoare Cu siguranță nu aș fi acumulat aceleași cunoștințe de acasă, singur. Acest lucru se datorează trainer-ilor, care au avut niște cursuri foarte bine structurate și pe înțelesul nostru, și care ne-au răspuns la orice întrebare, ne-au oferit ajutor în rezolvarea problemelor de care ne-am lovit în dezvoltarea proiectului pe care trebuia să îl facem ca să exersăm și să fixăm cunoștințele pe care trebuia să le însușim de la cursuri. Partea mai puțin bună este că sunt foarte multe lucruri de învățat într-un timp scurt și, dacă nu exersezi atunci când se predă un modul sau ai probleme de înțelegere, nu mai ai timp să recuperezi pentru că vine umătorul modul care la rândul lui trebuie aprofundat. Pe scurt, recomand Academia de Software pentru tot ce se întâmplă și pentru experiența unică pe care o oferă."

George

“Academia de Software este un loc foarte bun pentru a începe o carieră de programator. Este un loc perfect de a pune în practică tot ce învățăm la facultate (mai mult lucruri teoretice), folosind cele mai noi tehnologii și fiind îndrumat și ajutat de programatori cu experiență.

Adrian
aplică acum

“Din experiența mea pot spune că Academia de Software te ajută să aprofundezi în mod eficient tehnologii precum C#, MVC, SQL Server, Entity framework, HTML5, CSS3 sau JavaScript și îți oferă posibilitatea să le aplici în proiecte gândite să simuleze în detaliu mediul real de dezvoltare.

Perioada de învățare este bine structurată și pe parcursul acesteia beneficiezi de suportul colegilor în înțelegerea noțiunilor însușite și nu numai. Pentru mine Academia de Software a reprezentat o reală oportunitate de studiu și șansa de a deveni programator, motiv pentru care recomand programul Essensys persoanelor care își doresc să acumuleze cunoștințe noi de programare și să reușească în acest domeniu.”

Adriana

“Academia de Software a avut o contribuție substanțială în maturizarea mea pe plan profesional.

A reprezentat trecerea de la "joacă" la "lucruri de oameni mari", de la query-ul de select care îți ordonează angajații după nume la design-ul bazei de date al unui soft bancar, de la print-ul în consolă la interfețe grafice user-friendly.

Credeam că va dura o veșnicie până voi învăța să fac o aplicație care va fi folosită de persoane fără experiență în IT. La Essensys, acea veșnicie a durat doar 2 luni. Inițial părea un mit, cineva te plătea doar ca să te învețe să faci primii pași în clădirea unei cariere de succes. Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să-l creezi singur Academia poate fi un început în acest proces.”

Ovidiu
aplică acum

“Am învățat mai multe în 3 luni în cadrul Academiei decât în 2+ ani de facultate de profil. Cunoștințe pe care nu le-aș fi putut obține în cadrul sistemului de învățământ și poate nicăieri altundeva.

Ca cineva care s-a săturat de tocit teorie și “vânat” note la examene, Academia mi-a oferit exact ceea ce doream: cursuri și cărți mai mult decât utile, cu aplicație practică imediată și suport din partea colegilor disponibil oricând.

Nu este o slujbă de vară și nu este un intership. Este baza de care ai nevoie dacă vrei să ai o carieră la Essensys sau în orice altă companie ca developer .NET și mai mult.

Dacă aș putea, singurul lucru pe care l-aș schimba ar fi să nu aștept până în ultimul an de facultate. Aș fi venit din primul. :)”

Constantin

“Pe lângă faptul că am învățat bazele unor tehnologii, am învățat și să fac conexiuni, să investighez; am învățat că trebuie să înțelegi în totalitate o anumită problemă pentru a găsi rezolvarea.

Pentru mine, Academia a fost o etapă de tranziție. Recomand Academia, pentru că îți dă oportunitatea să înveți mult în timp scurt, te motivează și te integrează.”

Alina
aplică acum