Recomandări

"Academia de Software a fost primul loc unde am învățat foarte multe lucruri noi care m-au ajutat să înțeleg ceea ce înseamnă programarea pe bune. Am învățat ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect de la zero. Academia este locul perfect pentru startul carierei ca viitor programator."

Alex I.

"Când am aflat prima dată despre Academia de Software, nu știam exact cum o să decurgă lucrurile în acest proiect. Când am început, inițial erau cateva noțiuni care îmi erau deja cunoscute, dar apoi au început să apară din ce în ce mai multe informații care erau noi, și devenea din ce în ce mai interesant, mai ales că după fiecare modul trebuia să punem și în practică acele noțiuni învățate, atât în exerciții de învățare a acelor noțiuni, cât și în proiectul final. În concluzie, în Academia de Software, am acumulat multe noțiuni care m-au ajutat și mă ajută în continuare."

Andrei
aplică acum

"Am inceput programul având doar o vagă idee despre ce înseamnă să programezi în 'lumea reală'. După două luni pot să afirm că Academia a fost cea mai benefică experiență deoarece am învățat să realizez un produs software funcțional, pornind de la specificații și dezvoltând nivel cu nivel, până la interfața cu utilizatorul. Pe lângă suita de tehnologii predate, am descoperit cât de important este să continui să înveți și cât de captivantă și plină de provocări este profesia de programator. Recomand Academia de Software oricui vrea o pregătire serioasă și practică. Este un program bine construit și care merită efortul."

Nicolai

"Academia este o experiență pe care aș repeta-o oricând! Spun asta deoarece simt că pe toată durata programului am evoluat enorm, în fiecare zi am învățat câte ceva nou și am avut parte de provocări în permanență. Este locul ideal în care un student/proaspăt absolvent poate deveni "Programator" în adevăratul sens al cuvântului, singura condiție care trebuie îndeplinită este aceea de a fi deschis la tot ce e in jur.

Aici a fost primul loc în care mi s-a spus: "Greșește! E ok să greșești!". Și am greșit...Dar am avut parte în mod constant de feedback și de review-uri cât se poate de precise și am învățat ce anume am greșit și cum pot repara greșeala respectivă."

Maria
aplică acum

"Pentru mine a fost o experiență minunată unde am învățat multe lucruri pe care nu le știam și pe care le-am aplicat în proiectul de la finalul Academiei de Software."

Mihăiță

"Academia pentru mine a fost o experiență foarte plăcută unde am învățat multe lucruri noi. Au fost foarte multe informații de asimilat într-o perioadă scurtă dar faptul că au fost aplicate în dezvoltarea unui proiect a ajutat mult. Pentru mine a fost primul contact cu lumea ‘reală’, cum să realizezi un proiect plecând de la niște specificații, la design-ul unei baze de date și până la interfața grafică."

Răzvan
aplică acum

“Am învățat mai multe în 3 luni în cadrul Academiei decât în 2+ ani de facultate de profil. Cunoștințe pe care nu le-aș fi putut obține în cadrul sistemului de învățământ și poate nicăieri altundeva.

Ca cineva care s-a săturat de tocit teorie și “vânat” note la examene, Academia mi-a oferit exact ceea ce doream: cursuri și cărți mai mult decât utile, cu aplicație practică imediată și suport din partea colegilor disponibil oricând.

Nu este o slujbă de vară și nu este un intership. Este baza de care ai nevoie dacă vrei să ai o carieră la Essensys sau în orice altă companie ca developer .NET și mai mult.

Dacă aș putea, singurul lucru pe care l-aș schimba ar fi să nu aștept până în ultimul an de facultate. Aș fi venit din primul. :)”

Constantin

“Pe lângă faptul că am învățat bazele unor tehnologii, am învățat și să fac conexiuni, să investighez; am învățat că trebuie să înțelegi în totalitate o anumită problemă pentru a găsi rezolvarea.

Pentru mine, Academia a fost o etapă de tranziție. Recomand Academia, pentru că îți dă oportunitatea să înveți mult în timp scurt, te motivează și te integrează.”

Alina
aplică acum