Recomandări

"Habar nu am ce mă asteaptă în viitoarea carieră de IT-ist, dar sunt ferm convins că Academia și primele luni petrecute în Essensys vor rămâne mereu printre amintirile mele preferate. Nu îmi imaginez un start mai bun ca cel pe care îl am datorită Academiei și oamenilor super faini care m-au ajutat să învăț o groază de lucruri într-un timp neașteptat de scurt. Cu toate acestea, cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit aici este că Essensys nu e o firmă de IT, Essensys e o familie."

Ionuț C.
aplică acum

"Academia de Software a fost locul în care am aflat cu adevărat ce înseamnă să fii programator și care sunt etapele realizării unui proiect. Cursurile sunt bine structurate, iar toate noțiunile teoretice predate în cadrul acestora au fost puse imediat în practică. Academia îți oferă ocazia să lucrezi cu cele mai noi tehnologii și să fii îndrumat la fiecare pas de programatori cu experiență."

Cosmin L.

"Mulțumită Academiei am reușit să mă dezvolt în două luni mai mult decât am facut-o într-un an la facultate, întrucât tot ceea ce ne era prezentat la curs trebuia pus în aplicare imediat după finalizarea acestuia și, în felul acesta, toate informațiile erau asimilate mult mai ușor.

Deși m-am lovit de o mulțime de obstacole în realizarea proiectului, am învățat să pornesc de la zero bazându-mă pe o listă de specificații și să implementez toate funcționalitățile pas cu pas, cercetând cauzele problemelor care apăreau inevitabil.

De asemenea, m-am obișnuit să caut mereu soluția cea mai eficientă, iar emoția și presiunea de la final au fost chiar constructive. Recomand oricui Academia, deoarece este o șansă unică de a te dezvolta într-un timp atât de scurt și de a cunoaște oameni minunați!"

Daniel S.
aplică acum

"Înainte de Academie nu știam sigur cât o să învăț și cum o să se desfășoare totul, așa că am rămas plăcut surprins. Îmi doream să evoluez pe partea de software developing așa că mi-au plăcut tehnologiile pe care le-am învățat și faptul că a trebuit să le leg practic între ele, prin proiectul de final de Academie. "

Bogdan T.

"Pentru mine, Academia a fost o explozie de cunoștințe, urmată de o perioadă intensă de acumulare a informațiilor, ceea ce m-a ajutat să evoluez enorm de mult. Mă bucur că am luat parte la această experiență!"

Andreea V.
aplică acum

"Pe parcursul Academiei am reușit să acumulez mai multă informație decât a putut facultatea să îmi ofere timp de doi ani. Modul de organizare al programului în vederea dezvoltării noastre ca programatori a fost un succes, aici mă refer la cursurile combinate cu aplicarea informațiilor învățate în prima lună. Deja în a doua lună de training am reușit să facem un proiect în care să legăm toate tehnologiile de la cap la coadă, rezultatul fiind o aplicație foarte interesantă.Toate acestea, ținând cont de faptul că nu am mai avut nicio experiență anterioară în programare și doar vagi noțiuni despre tehnologiile pe care urma să le învățăm.

De asemenea, relația cu mentorii a fost foarte importantă în realizarea proiectului și acumularea informațiilor. Orice fel de nedumerire sau curiozitate, a fost explicată astfel încât să înțelegem.

Pe lângă toată partea ce ține de dezvoltarea carierei, am cunoscut și oameni superbi și am colaborat într-o atmosferă foarte placută."

Mihai V.

"Academia de Software este o experiență unică, au fost șase săptămâni de cursuri din care am învățat foarte multe lucruri, lucruri pe care mai apoi a trebuit să le aplic în proiectul din finalul Academiei de Software. Pe tot parcursul programului am primit sprijin din partea tuturor colegilor. După părerea mea, este un start bun pentru un viitor programator, deoarece chiar ai ce învăța."

Cosmin O.
aplică acum

"Academia de Software a reprezentat pentru mine primul contact cu programarea “pe bune”. În prima parte a programului ni s-au prezentat tehnologiile cu care vom lucra și legăturile dintre acestea, iar ulterior am trecut prin toate etapele dezvoltării unui proiect real, de la prezentarea specificațiilor, până la produsul final.

Recomand Academia ca prim pas în cariera de programator."

Rareș B.

"Academia a fost o experiență plăcută, care m-a învățat foarte multe lucruri noi într-un timp scurt.

Am învățat cum se dezvoltă un proiect de la zero, în lumea reală, fiind locul ideal în care să îți începi cariera de programator."

Daria C.
aplică acum

"Cele două luni de zile ale Academiei de Software m-au ajutat să mă dezvolt enorm pe toate planurile.

Am învățat o sumedenie de lucruri noi de la oameni foarte bine pregătiți în domeniu, de la tehnologii moderne de programare, la „best practices” și am dezvoltat un proiect complex sub supravegherea atentă a mentorilor. Am trăit pentru prima dată experiența muncii de 8 ore la birou, dar și distracția cu colegii de după muncă sau din vacanțe. Sunt recunoscător ca am avut această oportunitate și cu siguranță nu o să uit niciodată experiența primului job la Essensys!"

Matei F.

"Academia de Software a fost primul loc unde am învățat foarte multe lucruri noi care m-au ajutat să înțeleg ceea ce înseamnă programarea pe bune. Am învățat ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect de la zero. Academia este locul perfect pentru startul carierei ca viitor programator."

Alex I.
aplică acum

"Când am aflat prima dată despre Academia de Software, nu știam exact cum o să decurgă lucrurile în acest proiect. Când am început, inițial erau cateva noțiuni care îmi erau deja cunoscute, dar apoi au început să apară din ce în ce mai multe informații care erau noi, și devenea din ce în ce mai interesant, mai ales că după fiecare modul trebuia să punem și în practică acele noțiuni învățate, atât în exerciții de învățare a acelor noțiuni, cât și în proiectul final. În concluzie, în Academia de Software, am acumulat multe noțiuni care m-au ajutat și mă ajută în continuare."

Andrei L.

"Am inceput programul având doar o vagă idee despre ce înseamnă să programezi în 'lumea reală'. După două luni pot să afirm că Academia a fost cea mai benefică experiență deoarece am învățat să realizez un produs software funcțional, pornind de la specificații și dezvoltând nivel cu nivel, până la interfața cu utilizatorul. Pe lângă suita de tehnologii predate, am descoperit cât de important este să continui să înveți și cât de captivantă și plină de provocări este profesia de programator. Recomand Academia de Software oricui vrea o pregătire serioasă și practică. Este un program bine construit și care merită efortul."

Nicolai S.
aplică acum

"Pentru mine a fost o experiență minunată unde am învățat multe lucruri pe care nu le știam și pe care le-am aplicat în proiectul de la finalul Academiei de Software."

Mihăiță U.

"Academia pentru mine a fost o experiență foarte plăcută unde am învățat multe lucruri noi. Au fost foarte multe informații de asimilat într-o perioadă scurtă dar faptul că au fost aplicate în dezvoltarea unui proiect a ajutat mult. Pentru mine a fost primul contact cu lumea ‘reală’, cum să realizezi un proiect plecând de la niște specificații, la design-ul unei baze de date și până la interfața grafică."

Răzvan I.
aplică acum

“Am învățat mai multe în 3 luni în cadrul Academiei decât în 2+ ani de facultate de profil. Cunoștințe pe care nu le-aș fi putut obține în cadrul sistemului de învățământ și poate nicăieri altundeva.

Ca cineva care s-a săturat de tocit teorie și “vânat” note la examene, Academia mi-a oferit exact ceea ce doream: cursuri și cărți mai mult decât utile, cu aplicație practică imediată și suport din partea colegilor disponibil oricând.

Nu este o slujbă de vară și nu este un intership. Este baza de care ai nevoie dacă vrei să ai o carieră la Essensys sau în orice altă companie ca developer .NET și mai mult.

Dacă aș putea, singurul lucru pe care l-aș schimba ar fi să nu aștept până în ultimul an de facultate. Aș fi venit din primul. :)”

Constantin L.