Prezentare

Academia de Software

Academia de Software este un program intensiv de training în programare pe care Essensys Software l-a iniţiat în anul 2010. Rezultatele pozitive obținute încă din primul an, ne-au încurajat să desfăşurăm acest program şi în anii următori. O mare parte din oamenii care au trecut prin Academie, au rămas să lucreze alături de noi. La finalul fiecărei sesiuni am reuşit să integrăm o mare parte din ei în Echipa Essensys.

Programul este adresat studenţilor în ani terminali şi absolvenţilor de facultăţi cu profil tehnic (Automatică şi Calculatoare, Matematică, Informatică, Electronică, Fizică, Cibernetică). Nu este necesară o experienţă de lucru anterioară, dar sunt necesare cunoştinţe de programare de bază, respectiv: cunoaşterea unui limbaj de programare (C, C++, C#, Java), noţiuni de programare OOP, structuri de date şi algoritmi, matematică.

Programul are o durată iniţială de 2 luni, timp în care vei avea ocazia să înveţi de la oameni cu experienţă cum să utilizezi cele mai noi tehnologii Microsoft pentru a dezvolta aplicaţii de calitate. Tehnologiile pe care le vei învăţa sunt: .Net Framework & C#, Microsoft SQL Server, ADO.Net, Entity Framework, ASP.Net MVC, Javascript & Frameworks.

La finalizarea perioadei de training vei fi evaluat, iar în urma evaluării vom decide dacă îţi oferim şansa de a fi integrat într-una din echipele Essensys şi de a lucra în continuare alături de noi. În calitate de dezvoltator vei avea ocazia să participi în proiecte interesante şi complexe cu aplicabilitate în diverse industrii. Finalizarea cursurilor îţi va oferi o bază solidă de cunoştinţe în programare. Mai exact, vei fi pregătit pentru a putea lucra în cadrul unei echipe de dezvoltare.

află mai multe despre desfășurare

Poziţiile disponibile

În funcţie de rezultatul fazei de recrutare (test tehnic şi interviu), Essensys îţi poate oferi una din aceste poziţii. Essensys îşi rezervă dreptul de a stabili poziţia aplicabilă pentru fiecare candidat.

Indiferent de tipul poziţiei, toţi aplicanţii vor trece prin etapa de recrutare şi interviu. Essensys îşi rezervă dreptul de a selecta conform propriilor criterii participanţii la program.

aplică acum