Essensys va susţine un curs la Universitatea Politehnică din Bucureşti!
Curs “Dezvoltarea produselor software web & mobile în viața reală, folosind tehnologii Microsoft (.Net Framework) și Android (Java)”

Înscrierea la acest curs s-a încheiat. Vă așteptăm la cursul următor!

Proiect în parteneriat cu Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București

De ce acest curs

Pentru ca avem deja experiență!

În 2010 am inițiat programul Academia de Software, program intern care se adresează studenților si absolvenților. În cadrul Academiei am susținut în fiecare an o sesiune de două luni de training intens pentru a ajuta studenții să facă mai ușor trecerea de la teorie spre practică. Academia se poate transforma într-un prim loc de muncă!

În 2016 am extins programul cursurilor de Academie și am desfăsurat primul proiect extern în parteneriat cu Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Transilvania Brașov (curs Intro into Web and Mobile Application Development with Azure).

Anul acesta, 2017, vom susține un curs optional în Facultatea de de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București.

Organizare

Când şi unde:

*Este posibil ca unele sesiuni să se desfășoare și la sediul Essensys din București (20 min de regie/facultate), însă acest lucru va fi stabilit din timp cu studenții participanți.

Detalii despre curs:

Organizare module curs:

La ce să te aștepți

Cursurile sunt ţinute de colegii noştri seniori cu multă experienţă reală în utilizarea tehnologiilor respective. Cei mai mulţi dintre ei au susţinut cursuri şi în anii anteriori în cadrul programului Academia de Software. Ai astfel şansa de a beneficia de cunoştinţele şi experienţa practică acumulate de ei în coordonarea unor proiecte critice pentru clienţii noştri. În acest fel vei învăţa nu numai partea teoretică a tehnologiei, dar şi diverse trucuri şi bune practici de utilizare a tehnologiei pe care nu le poţi afla decât din experienţă.

În paralel cu modulele teoretice, vom dezvolta o mică aplicație web și una mobile şi vei aplica noţiunile învăţate la cursuri.

Participarea la acest curs este gratuită.

La ce ne așteptăm

IMPORTANT

*Este acceptată cel mult o absență de la curs.
**În acest proiect vor fi implicați oameni foarte bine pregătiți, cu experieța de dezvoltare în viața reală. Vrem să fim siguri că efortul făcut este apreciat și că avem o audiență serioasă și interesată. De aceea, dacă prezența la curs va scădea sub 15 persoane, vom anula cursul.