Echipa

Essensys Software

Suntem o companie românească de dezvoltare de soluții software. Avem birouri în București și Brașov. Suntem Microsoft Gold Partner şi dezvoltăm soluţii bazate preponderent pe tehnologii Microsoft.

Suntem o echipă dinamică și profesionistă de dezvoltatori software și o organizație bazată pe încredere, verticalitate și determinare.

Oamenii cu care lucrăm sunt printre cei mai buni din industrie, de aceea avem abilităţile necesare să oferim soluţii de înaltă calitate, la timp şi în bugetul prevăzut. Priceperea şi eficienţa oamenilor se transformă în soluţii foarte rentabile pentru clienţii noştri. Majoritatea oamenilor noştri deţin certificări pe tehnologiile Microsoft.

Avem o atmosferă deschisă şi relaxată. Știm să ne simţim bine împreună, la birou sau atunci când ieşim împreună.

Livrăm întotdeauna. Fără scuze și fără să ne ascundem după deget. Comunicăm eficient, înțelegem și livrăm software de calitate la timp. De fiecare dată. Indiferent de provocări.

Construim încredere. Știm că încrederea se construiește pe rezultate iar scopul nostru sunt parteneriate pe termen lung. Peste 80% dintre clienții noștri sunt clienți recurenți cu care am derulat mai multe proiecte.

Ne pasă de munca noastră. Suntem mândri de munca noastră. Existăm pentru a dezvolta software care contează. Software pentru oameni care rezolvă probleme reale. Ne bucurăm de provocări și ne mândrim cu rezultatele noastre.