Desfăşurare şi calendar

1
Recrutare
Pe tot parcursul anului

Poţi aplica cu un cv pe site-ul Academiei. După ce analizăm CV-ul tău, te vom contacta telefonic pentru a stabili o primă întâlnire. În cadrul acestei întâlniri, îți vom prezenta pe scurt compania, după care va urma testul tehnic preliminar. Testul pentru Junior Developer constă într-o serie de întrebări de algoritmică şi logică şi durează aproximativ două ore.

În funcție de rezultatul testului tehnic preliminar, te vom contacta pentru a stabili o a doua întâlnire. La această întâlnire va participa un dezvoltator senior sau un team leader. Vom discuta în detaliu despre tine şi experienţa ta academică. De asemenea, îţi vor fi prezentate câteva probleme tehnice şi vom discuta împreună soluţiile propuse de tine.

În cele din urmă, dacă ai trecut cu succes de primele două teste, te vom invita pentru a-ţi face o ofertă de colaborare concretă. În funcție de rezultatele interviului, îţi vom propune una din variantele de colaborare:

aplică acum
2
Academia de Software
2 luni de training

Programul constă în mai multe cursuri desfăşurate în paralel cu dezvoltarea unei aplicaţii software reale.

Cursurile sunt ţinute de colegii noştri seniori cu multă experienţă reală în utilizarea tehnologiilor respective. Cei mai mulţi dintre ei au susţinut cursuri şi în anii anteriori în cadrul programului Academia de Software. Ai astfel şansa de a beneficia de cunoştinţele şi experienţa practică acumulate de ei în coordonarea unor proiecte critice pentru clienţii noştri. În acest fel vei învăţa nu numai partea teoretică a tehnologiei, dar şi diverse trucuri şi bune practici de utilizare a tehnologiei pe care nu le poţi afla decât din experienţă.

În paralel cu modulele teoretice, vei dezvolta un proiect software şi vei aplica noţiunile învăţate la cursuri. Proiectul este gândit astfel încât să simuleze cât mai realist posibil condiţiile, constrângerile şi problemele care apar în dezvoltarea unui proiect software real.

Pe parcursul dezvoltării proiectului, instructorii de curs te vor îndruma în scrierea codului şi te vor ajuta să depăşeşti problemele tehnice pe care le vei întâmpina. De asemenea aceştia vor participa la review-uri de cod din care vei putea învăţa foarte multe noţiuni utile.

În cele 2 luni de program vei avea un calculator dedicat, cu licenţe pentru toate aplicaţiile şi software-ul de care vei avea nevoie. De asemenea vei avea acces la biblioteca fizică şi electronică a Essensys. Dar cel mai valoros lucru, vei avea acces la oameni cu foarte multă experienţă de la care vei putea învăţa şi cu care vei lămuri tot ceea ce nu înţelegi.

Module de curs

aplică acum
3
Dezvoltator Junior în Essensys
Job full time

Intenţia noastră este ca la finalul Academiei de Software toţi participanţii sa ne devină colegi. Astfel, la finalizarea celor două luni ale Academiei de Software va exista o evaluare a fiecărui participant la Academie şi a fiecărui proiect dezvoltat. Evaluarea este foarte transparentă şi se concentrează în principal pe rezultatele proiectului, respectiv cât de bine este dezvoltată aplicaţia.

La finalizarea Academiei de Software vei începe să lucrezi ca Dezvoltator Junior (sau Junior Software Engineer) în cadrul unei echipe Essensys… Felicitări! De abia acum începe cu adevărat perioada de învăţare şi distracţia. Daca eşti cu adevărat pasionat de ceea ce faci (iar noi îţi recomandăm să pui şi pasiune în munca ta), suntem siguri că vei reuşi să ajungi aici!

Ca Dezvoltator Junior vei începe să lucrezi la un proiect real alături de cei care ţi-au fost mentori în timpul Academiei şi vei avea şansa de a pune în practică tot ce ai învăţat în aceste luni şi nu numai. În calitate de dezvoltator vei avea ocazia să participi în proiecte interesante şi complexe cu aplicabilitate în diverse industrii.

Vei fi de asemenea încadrat în programul Essensys de examene şi certificări, şi vei avea obiective anuale de certificare. Nu în ultimul rând vei deveni parte dintr-o echipă adevărată… echipa Essensys.

Succes!

aplică acum